Teatrul Vienez de Copii – ,,Copiii joacă teatru” organizează selecții pentru completarea trupei de copii din București. Ne adresăm copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 18 ani, cărora le oferim o  modalitate plăcută de petrecere a timpului liber și de dobândire a unor abilități esențiale pentru viitorul lor:

  • exerciții de dicție
  • analiză de texte
  • tehnici de respirație
  • exerciții de coordonare a mișcării
  • exerciții de memorie
  • multă muncă în echipă
 

Copiii învață să se prezinte și să pășească cu mai multă încredere nu doar pe scenă, dar și în viața de zi cu zi. Improvizația, discuțiile și socializarea sunt, în viziunea noastră, mult mai importante decât simpla memorare a textelor.

Știm că într-un oraș mare, așa cum e București, sunt multe porți deschise către învățare și cunoaștere. Copiii pot alege dintr-o mulțime de locuri și ateliere destinate lor.
 
Știm cât de bine e atunci când profesorul îndrumător se potrivește cu ceea ce căutăm și auzim povești pline de entuziasm, când cei mici se întorc de la cursuri.
 
În fiecare an, Teatrul Vienez de Copii își mărește trupa.
Uneori nu știm ce ne așteaptă și nu știm nici dacă s-ar potrivi cu noi ceea ce vom învăța.
De aceea, înainte de a ajunge la noi, ne dăm întâlnire la un atelier de jocuri de teatru, în care vrem să vedem dacă ne potrivim.
 
Ne dorim copii care vin cu plăcere și se implică, care sunt deschiși către propunerile profesorilor și vor să lucreze în echipă.
 
Ce cauți, te caută!
Cu acest gând, te așteptăm la următoarele preselecții, care vor fi anunțate pe site.

Acestea durează două zile, sâmbătă și duminică, câte trei ore pe zi, în intervalul 10:00-13:00.

Prezența este obligatorie în ambele zile de preselecție!

Pentru preselecții, copiii pregătesc un cântecel și o poezie sau un scurt text (monolog, povestire etc.)

Așadar, la preselecții vom face jocuri și exerciții teatrale. Luăm în considerare, în mod special, implicarea reală și plăcerea de a participa la jocurile propuse de echipa de actori coordonatori și deschiderea către comunicare și flexibilitatea copiilor, în ceea ce privește propunerile jucăușe ale echipei noastre! Acestea sunt criterii, pe care echipa noastră le consideră esențiale în interacțiunile de-a lungul stagiunii, în lucrul și momentele ulterioare de distracție!

Taxa de participare la preselecția de 2 zile este de 200 RON (nerambursabil).

Există o pauză în care copiilor li se vor oferi apă, fructe și mici gustări. 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: office@teatrulvienezdecopii.ro

 

Organizăm preselecții!

La sala noastră din Str. Calea Victoriei 216, etaj 1, București.