Echipa TVC

În spatele cortinei se află o mână de oameni idealiști, care cred în talentul copiilor și al tinerilor, care le sunt alături în toate activitățile desfășurate în cadrul teatrului. 
Sylvia

Sylvia Rotter

Este cea care a fondat Teatrului Vienez de Copii din România în 2006. Absolventă a Academiei Regale de Arte Dramatice din Londra (Royal Academy of Dramatic Arts), aceasta a lucrat ca producător, actriță și regizor, a susținut prelegeri pe scene internaționale. A dezvoltat o metodă de lucru specifică teatrului de copii, numită Metoda Rotter. Pentru repertoriul Teatrului Vienez de Copii, sunt selectate doar piese ale marilor clasici ai literaturii universale și naționale.

În anul 2008, Sylvia Rotter a pus bazele inițiativei educaționale ,,Școală pentru viață”, însoțită de numeroase proiecte evaluate științific. Metoda priveşte în perspectivă, spre acei ,,factori cheie”, esenţiali în educaţia copiilor, pentru ca aceştia să fie pregătiţi pentru provocările prezentului și ale viitorului: flexibilitate, abilităţi de comunicare (interpersonală și media), creativitate, spirit de echipă, rezistenţă la stres, abilitatea de a face faţă conflictelor, talent organizatoric.

Această direcție este una strategică, ea continuă și în prezent, având de-a lungul timpului diferite forme: în 2014, a luat forma unei inițiative de educație națională, desfășurată împreună cu Ministerul Educației din România, în 2021, Conferința națională ,,Captivează prin educație”, în 2022 Conferința națională ,,Importanța teatrului în educație – AWAKE” (proiect desfășurat 28 de luni în România, Austria și Germania).

Echipa organizatorică

Foto Andreea Popescu
ANDREEA POPESCU
Mihaela Voinea
MIHAELA VOINEA
Georgiana Poza 2
Georgiana Marcu
20210513 130734000 Ios

ALEXANDRA NOVAC

15
Adriana BArbu

Profesori

Petrică
PETRICĂ VOICU
Andreea Grindean
ANDREEA GRINDEAN
Laura Vasiliu
LAURA VASILIU
Ruxandra Coman
RUXANDRA COMAN
Cezar Popescu
CEZAR POPESCU

Asistenți

Prv
ANDREEA PÎRVULESCU
Nicu
NICU NEDELCU

Prieteni 

Raluca Urea
Raluca Urea
Stefan Ruxanda
Ștefan Ruxanda
Ciprian Nitisor
Ciprian Nițișor
Img 2732
Mădălina Cojoacă