35

Pentru persoane fizice

Conturi  donație

Asociaţia Teatrul Vienez de Copii

Cod de înregistrare fiscală: 24576630

IBAN LEI: RO79 RNCB 02971050 7586 0001

 

Redirecționează 3.5%

Este simplu să ajuţi Teatrul Vienez de Copii  cu 3.5%  !

Redirecționează acum online 3.5% din impozitul tău pe venit, pentru a le oferi sprijinul de care au nevoie. Durează un minut și nu te costă nimic!

Completează Formularul 230 , semnează la final și noi ne ocupăm de restul.

Ești salariat?

Pentru venituri salariale sau dacă ai pensie mai mare de 2000 lei

Ai venituri independente?

Pentru venituri din alte surse (cedarea folosinței bunurilor, PFA / CI etc.), depune declarația unică direct în spațiul virtual (SPV).

Completează declarația unică. 

3,5% o dată pe an. Redirecționarea anuală a impozitului pe venit

Știm ce să facem cu impozitul pe venitul tău. 3,5% reprezintă dreptul fiecăruia dintre noi, plătitori de impozit pe venit, de a ne implica și a susține comunitatea în punctele vulnerabile, acolo unde, în acest moment, statul nu are capacitatea să intervină.

Noi suntem aici ca să utilizăm responsabil banii pe care voi decideți să-i alocați an de an.

Termenul de depunere a formularului 230 și a declarației unice pentru redirecționarea impozitului aferent anului trecut este 25 mai 2022.

3,5% în fiecare lună

De ce să optezi pentru reținerea la sursă dacă ești angajat?

  • banii intră direct din contul companiei tale în contul asociației, eliminăm, astfel, perioada de așteptare de 90 zile de la depunerea anuală a declarației 230.
  • efortul tău rămâne minim, completezi o singură dată cererea de direcționare și opțiunea ta poate rămâne valabilă 2 ani de la data depunerii
  • venitul este lunar ceea ce înseamnă că noi ne putem baza pe resurse constante pentru plățile recurente

Pentru venituri salariale sau pensii*

* Persoanele care au avut pensie mai mare de 2000 RON lunar în anul precedent pot direcționa 3,5% din valoarea impozitului pe venit.

Completează formularul 230 cu datele tale. Nu cunoști suma corespunzătoare a 3,5% din impozit? Lasă căsuța necompletată, iar aceasta va fi calculată de către autoritățile fiscale. Nu uita să treci și numărul de telefon pentru verificare.

Declarația se depune la filiala ANAF din sectorul sau orașul tău. Poți opta și pentru colectarea cu ajutorul nostru, contactează-ne pe email, la: office@teatrulvienezdecopii.ro 

Pentru venituri din activități independente

Pentru venituri din alte surse (cedarea folosinței bunurilor, drepturi de autor, PFA etc): completează Declarația Unică. După completarea datelor tale personale, adaugă la secțiunea 6, punctul B datele Asociației noastre:

Asociația Teatrul Vienez de Copii – Copiii joacă teatru, 

CIF: 24576630, 

IBAN: RO79 RNCB 02971050 7586 0001, deschis la BCR, București.