Condiții de participare la atelier:

Condiția de participare la cursuri este de a trece de etapa atelierelor de preselecție. 
Vârsta minimă pentru participare este de 6-7 ani.

Prețul atelierului de selecție este de 150 RON nerambursabili, pentru 2 zile a câte 2 ore. 

Condiții de anulare:

Nu există taxe de anulare pentru anulări cu pană la 14 zile înainte de atelier. Se va percepe o taxă de anulare de 50% pentru anulări cu până la 7 zile înainte de workshop, 75% pentru anulări cu până la 3 zile înainte de workshop și 100% pentru neparticipare fără anulare prealabilă. Sunt excluse orice pretenţii de recurs din cauza ,,forţă majoră” sau a altor evenimente imprevizibile.

Anularea gratuită este posibilă în orice moment cu prezentarea unei notificări oficiale de ,,izolare” și a carantinării la domiciliu ordonate din cauza COVID-19, în caz contrar se aplică condițiile obișnuite de anulare.

Condiții de participare la cursul de teatru:

Vârsta minimă este de 6-7 ani. 
Participarea cu succes la atelierele de preselecții este o condiție pentru participarea cursurile de teatru. 
Întregul curs durează aproximativ cinci luni și se termină odată cu spectacolele la public din toamnă. Cursurile sunt organizate pe durata anului şcolar, de două ori pe săptămână, durata unei întâlniri este de două ore.

PREȚ

Prețul cursului plătit dintr-o singură tranșă este de 1200 RON. Taxa anuală a cursului poate fi plătită în două tranşe de 750 RON, una pană la începutul lunii Aprilie, iar a doua în luna Septembrie. Această taxă acoperă inclusiv stagiunea, neexistând alte costuri ce trebuie acoperite de părinți.

Taxa de anulare:

Nu există taxe de anulare pentru anulări cu până la 1 lună înainte de curs. Pentru anulări cu până la 14 zile înainte de curs, se va percepe o taxă de anulare de 50%, după aceea sau în cazul neparticipării fără anulare prealabilă, 100%. Sunt excluse orice pretenţii de recurs din cauza ,,forţă majoră” sau a altor evenimente imprevizibile.

Condiții generale pentru participarea la un curs la Teatrul Vienez de Copii

1.General:

Teatrul pentru Copii din Viena este o organizație non-profit ale cărei activități nu au ca scop profit; unicul său scop este promovarea limbii, literatura, arta și jocul de teatru cu copiii și dezvoltarea creativității.

2. Locație:

Conducerea și administrarea Teatrului pentru Copii din Viena se află la sediul din strada Comănița nr.9, București, România.

3. Înregistrare:

Înscrierile pot fi depuse folosind formularul online corespunzător. 

4. Îndatoririle copiilor participanți:

Membrii sunt obligați să frecventeze cursurile în mod regulat și punctual. Practicarea regulată acasă a textelor și exercițiilor sunt o condiție prealabilă și decisivă pentru succesul producției!
Este obligatoriu un comportament politicos față de ceilalți copii din curs și față de echipa Teatrului Vienez de Copii. 

5. Taxe:

Taxele de curs vor fi plătite până la începutul cursului.
În cazul în care cursul se închie prematur, trebuie plătită întreaga taxă de curs.

6. Taxe de anulare:

Nu există taxe de anulare pentru anulări cu până la 1 lună înainte de curs. Pentru anulări cu până la 14 zile înainte de curs, se va percepe o taxă de anulare de 50%, după aceea sau în cazul neparticipării fără anulare prealabilă, 100%. Sunt excluse orice pretenţii de recurs din cauza ,,forţă majoră” sau a altor evenimente imprevizibile.

7. Eliminarea din curs sau ansamblu:

Dacă există motive importante, Teatrul Vienez de Copii are dreptul de a rezilia în orice moment această relație contractuală și de an exclude membrul de la curs cu efect imediat. Motivele importante sunt în special:
– Întârzierea plății de la primul memento
– Abatere disciplinară gravă
 -Trei absentțe nejustificate de la ore
– Nerespectarea condiţiilor de predare

8. Obligația de supraveghere:

Supravegherea de către un membru al echipei Teatrului pentru Copii din Viena este garantată doar din momentul în care intri și până când ieși din sala de clasă sau din sala de eveniment sau de repetiție. Prin urmare, Teatrul pentru Copii din Viena nu își asumă nicio responsabilitate pentru traseele către sau dinspre sala de repetiții supravegheată. Acest lucru este valabil și pentru activitățile comune ,,în afara casei” (excursii, evenimente, repetiții, etc.) care au loc în cadrul funcționării Teatrului pentru Copii din Viena și formează o parte indispensabilă a lecțiilor. În astfel de cazuri, echipa Teatrului pentru Copii din Viena va prelua supravegherea doar după ce s-au întâlnit la punctul de întâlnire convenit.

9. Răspundere:

Teatrul pentru Copii din Viena nu este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea proprietății private a copiilor. Copiii sau reprezentanții lor legali sunt răspunzători pentru daunele cauzate de comportamentul lor la clădirile, spațiile, inventory etc. ale Teatrului Vienez de Copii. Această răspundere include, de asemenea, astfel de daune și în alte locații care sunt utilizate de Teatrul Vienez de Copii ca parte a cursurilor sale.

10. Confidentialitate

Consultați GDPR.