BUCURĂ-TE DE LUMINA REFLECTOARELOR ȘI NU NUMAI!

Teatrul Vienez de Copii organizează cursuri de teatru, unde ai ocazia să te dezvolți personal și să joci pe o scenă adevărată. Această metodă nu doar că inițiază copiii și tinerii în lumea teatrului, înlesnindu-le dobândirea tehnicilor de actorie, ci îi și ajută foarte mult la dezvoltarea lor personală. Participarea în cadrul spectacolelor noastre îi ghidează să își înfrângă teama de a vorbi în public, să învețe să lucreze în echipă și multe alte aspecte, care țin de dezvoltarea abilităților socio-emoționale, pe care le veți descoperi treptat.

Pe lângă cursurile de teatru, care sunt principala noastră activitate, organizăm și diverse workshopuri pe teme variate!

Care e diferența dintre ateliere și cursuri de teatru?

Atelierele se desfășoară pe o perioadă scurtă, iar cursurile de teatru pe o sesiune de 5 luni. Cursurile aduc copiii pe scenă și îi fac membri ai trupei noastre de teatru!

Ateliere de selecție

Ne adresăm copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 18 ani, cărora le oferim o modalitate plăcută de petrecere a timpului liber și de dobândire a unor abilități esențiale pentru viitorul lor.

Participarea la cursurile de teatru este condiționată de parcurgerea atelierelor de selecții!

Cursuri de teatru

Aceasta metodă nu doar că inițiază copiii în lumea teatrului dobândind tehnici de actorie, ci îi și ajută foarte mult în dezvoltarea lor personală. Condiția prealabilă pentru admiterea la cursurile de teatru este, fără excepție, trecerea de etapa de preselecții

Ateliere

Teatrul Vienez de Copii vă pune la dispoziție, în mod regulat, ateliere de Art therapy și ateliere de teatru pentru copii sau ateliere de formare pentru profesori. Odată ce vei face parte din trupa teatrului, vei putea participa și la alte activități organizate de noi, cum ar fi cursul de vară, serate de poezie și literatură și multe alte evenimente!

CURSURI PENTRU COMPANII

Ateliere, unități de formare sau cursuri de formare – cu sistemul nostru modular poți seta focusul în funcție de dorințele tale!