Teatrul Vienez de Copii – “Copiii joacă teatru” organizează selecții pentru completarea trupei de copii din București . Ne adresăm copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 18 ani, cărora le oferim o modalitate plăcută de petrecere a timpului liber și de dobândire a unor abilități esențiale pentru viitorul lor :

  • exerciții de dicție
  • analiză de texte
  • tehnici de respirație
  • exerciții de coordonare a mișcării
  • exerciții de memorie
  • și multă muncă în echipă
 

Copii învață să se prezinte și să pășească cu mult mai multă încredere nu doar pe scenă, dar și în viața de zi cu zi. Improvizația, discuțiile și socializarea sunt, în viziunea noastră, mult mai importante decât simpla memorare a textelor.

Următoarele preselecții vor fi anunțate în curând. Ele durează două zile, de obicei sâmbătă și duminică, câte două ore pe zi. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați la adresa: office@teatrulvienezdecopii.ro

 

Pentru preselecții, copiii pregătesc un cântecel, precum și o poezie sau un scurt text (monolog, povestire etc.). Se vor face jocuri și exerciții. Luăm în considerare în primul rând plăcerea de a participa și implicarea reală în jocurile propuse de echipa de actori coordonatori.

Taxa de participare la preselecția de 2 zile este de 150 RON (nerambursabil).

Există două pauze în care copiilor li se vor oferi apă, fructe și mici gustări. 

Organizăm preselecții!

Pe 18 Noiembrie la orele 16:00-18:00 și 19 Noiembrie la orele 11:00-13:00
La sala noastră din Str. Comănița nr. 9, București

FORMULAR DE ÎNSCRIERE